Limburgse Courant Nieuws-Feed

LimburgseCourant.nl beschikt over een RSS-Feed. Middels deze feed is het mogelijk om het nieuws dat op LimburgseCourant.nl verschijnt direct op uw site weer te geven.
U kunt middels deze feed van het nieuws datgene laten zien wat u wenst te laten zien, en kunt bijvoorbeeld de korte beschrijving van elk nieuwsitem weglaten. De onderdelen die voor u minder interessant zijn, en die u niet zichtbaar wilt hebben kunt u naar eigen inbreng aanpassen.

Om gebruik te kunnen maken van onze nieuwsfeed, dient u uw site aan te passen zodat het nieuws zichtbaar gemaakt kan worden. Limburgse Courant kan u hiermee helpen, wanneer u er zelf niet uitkomt. Tevens staat hier een korte uitleg, hoe u het nieuws binnen kunt halen. De opmaak is geheel aan uw eigen wensen aan te passen.

De Nieuws-Feed van Limburgse Courant is hier te bereiken.


Gebruik op uw eigen site

Hier volgt een korte uitleg hoe u de rss-feed kunt gebruiken op uw eigen site. Wanneer u zelf reeds enige kennis hebt van RSS-Feeds, en u weet hoe u deze kunt gebruiken, dan kunt u de RSS-feed bereiken via:

http://www.limburgsecourant.nl/rss/feed.xml

Wanneer u gebruik wilt maken van ons nieuws, en u wilt hulp bij het opzetten van de nieuws-feed, dan kunt u altijd contact met ons opnemen. Wij zullen dan proberen zo spoedig mogelijk u van dienst te zijn.

Wanneer u eerst zelf wilt proberen om het nieuws werkend te krijgen, dan kunt u de bijbehorende bestanden hier downloaden. Het enige wat u dan nog hoeft te doen, is binnen uw eigen site de

rss.php
te includen. Wel dient u ervoor te zorgen dat de bestanden die u hierboven kunt downloaden, in dezelfde map staan als het bestand waarin u de rss.php hebt geÔnclude.

Nogmaals willen we u erop wijzen dat wanneer u het graag wilt gebruiken, of het nou wel of niet lukt, we graag op de hoogte gesteld zouden willen worden wanneer u van onze RSS-feed gebruikt maakt. We hopen dat u dit zou willen melden, via onze contact pagina.Meest gelezen

Laatste Nieuws