SV Lottum grijpt naast Maasdorpencup 2011

Door NEWWORLD, maandag 15 augustus 2011 00:19
SV Lottum grijpt naast Maasdorpencup 2011
WELL - S.V. Lottum is er zaterdagavond niet in geslaagd om de Maasdorpencup 2011 te winnen. In de finale op Sportpark de Oude Linde in Well wist IVO uit Velden met het kleinst mogelijke verschil van S.V. Lottum te winnen. Ook in 2010 wist IVO beslag te leggen op deze titel.

Na de wedstrijden in de voorronden op dinsdag- en woensdagavond, werden op zaterdagmiddag en –avond de finalewedstrijden gespeeld. Het in de zesde klasse uitkomende standaardteam uit Lottum wist het de derdeklasser uit Velden behoorlijk moeilijk te maken in de wedstrijd om de eerste en tweede plaats. Na een 1-1 ruststand wist IVO uiteindelijk de wedstrijd middels het benutten van een strafschop naar zich toe te trekken: 2-1.

Het toernooi om de Maasdorpencup maakt onderdeel uit van de voorbereiding op het nieuwe voetbalseizoen. Omdat alle ploegen kampen met het probleem dat diverse selectiespelers nog op vakantie waren, moest er wel vaak een beroep gedaan worden op spelers van lagere elftallen. Het komend weekend zullen de ploegen van start gaan met het spelen van hun eerste bekerwedstrijden. Op de eerste zondag van september start de reguliere competitie.

Einduitslag Maasdorpencup 2011
1. IVO (Velden)
2. S.V. Lottum
3. EWC'46 (Well)
4. RKDSO (Lomm)
5. SVEB (Broekhuizenvorst)
6. GFC'33 (Grubbenvorst)
7. RESIA (Wellerlooi)
8. DEV-Arcen

(Gelezen door 1 op de 40 Limburgers)
Foto uploaden Reageer Print TwitThis NuJIJ MSNReporter Facebook LinkedIn del.icio.us Digg Google MySpace
Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst.


Meest gelezen

Laatste Nieuws