Eneco Tour rechtstreeks bij L1 TV

Door NEWWORLD, dinsdag 02 augustus 2011 07:17
Eneco Tour rechtstreeks bij L1 TV
MAASTRICHT - De Eneco Tour is ook dit jaar weer rechtstreeks te zien bij L1 TV. Alle etappes zijn dagelijks live te volgen via de Limburgse regionale omroep. Daarmee is L1 de ‘host broadcaster’ voor Nederland. "De afgelopen maanden hebben opnieuw laten zien dat Limburg een echte wielerprovincie is", aldus Maurice de Heus, chef sport van L1.

De Eneco Tour krijgt dit jaar zijn ontknoping in Limburg. Op vrijdag 12 augustus wordt een cruciale tijdrit verreden in Roermond. Na de etappe rond het Belgisch-Limburgse Genk, volgt op zondag 14 augustus de Koninginnerit door de Zuidlimburgse heuvels, met de finish in Sittard-Geleen. L1 heeft extra lange uitzendingen gepland rond die beslissende etappes.

Vanaf maandag 8 augustus tot en met zondag 14 augustus zendt L1 TV iedere dag vanaf 14.15 uur live de etappe uit. Op vrijdag, zaterdag en zondag start de uitzending al om 14.00 uur met een voorprogramma. Dagelijks om 17.45 uur (en ieder uur herhaald) volgt een samenvatting van de koers in L1 SPRT. Commentator Sander Kleikers wordt bijgestaan door oud-profrenner Max van Heeswijk, zelf meervoudig ritwinnaar in de Eneco Tour.

(Gelezen door 1 op de 37 Limburgers)
Foto uploaden Reageer Print TwitThis NuJIJ MSNReporter Facebook LinkedIn del.icio.us Digg Google MySpace
Gerelateerde berichten
Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst.


Meest gelezen

Laatste Nieuws