Opening nieuwe tennisbanen LTC Brunssum

Door NEWWORLD, dinsdag 09 augustus 2011 07:45
Opening nieuwe tennisbanen LTC Brunssum
BRUNSSUM - Op zondag 7 augustus 2011 heropende wethouder Richard de Boer de zeven tennisbanen op het tenniscomplex van de LTC Brunssum. De opening vond plaats aan de vooravond van de start van Brunssum Open, een van de top-tennistoernooien in Nederland dat jaarlijks wordt georganiseerd door LTC Brunssum.

In 2009 besloot de gemeente tot financiering van de aanleg van nieuwe tennisbanen op het complex van LTCB. In de afgelopen zes maanden zijn de oude gravelbanen vervangen door zogenaamde all weather banen. Dit zijn tennisbanen waarop in principe het hele jaar door getennist kan worden, ook onder minder ideale weersomstandigheden. Verder zijn tijdens de werkzaamheden de hekwerken vervangen en zijn ook de drainage en de bestrating rondom de banen opnieuw aangelegd.

Met deze investering is een bedrag van circa 300.000,- euro gemoeid. Wethouder Richard de Boer: “De gemeente Brunssum heeft behoorlijk geïnvesteerd in deze tennisvoorziening – zowel in de realisering van de nieuwe banen als in de financiering van het Brunssum Open-toernooi. Dat doen we omdat we ervan overtuigd zijn dat de LTC Brunssum een duidelijk toegevoegde waarde heeft voor onze gemeenschap. Niet alleen in sportieve zin, maar ook in een bredere, maatschappelijke zin”.

(Gelezen door 1 op de 39 Limburgers)
Foto uploaden Reageer Print TwitThis NuJIJ MSNReporter Facebook LinkedIn del.icio.us Digg Google MySpace
Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst.


Meest gelezen

Laatste Nieuws