Installatie burgemeester Heijmans in Weert op 14 oktober

Door NEWWORLD, donderdag 06 oktober 2011 07:49
Installatie burgemeester Heijmans in Weert op 14 oktober
WEERT - Jos Heijmans is per 1 oktober 2011 benoemd tot burgemeester van de gemeente Weert. Tijdens een speciale raadsvergadering op vrijdag 14 oktober wordt Heijmans beëdigd en geïnstalleerd. Ter gelegenheid van de installatie van de nieuwe burgemeester wordt op 14 oktober van 17.00 tot 18.30 uur een receptie gehouden op de bestuursverdieping van het stadhuis van Weert.

Jos Heijmans is 57 jaar oud, gehuwd en heeft twee kinderen. Hij heeft 16 jaar ervaring als burgemeester. Tot 1 oktober was hij burgemeester van de gemeente Bernheze in Brabant (30.000 inwoners). Zijn portefeuille omvatte openbare orde en veiligheid, regionale samenwerking, internationale aangelegenheden, media/voorlichting, personeelszaken/organisatie en dienstverlening. Daarvoor was hij burgemeester van de voormalige gemeente Haelen (Midden-Limburg). Heijmans begon zijn carrière als groepsleider in een internaat voor moeilijk opvoedbare jongens. Ook was hij werkzaam in een Boddaertcentrum en een jeugdgevangenis.

Vanaf 1985 was hij daarnaast politiek actief voor D66. Zijn bestuurlijke carrière begon hij als raadslid en wethouder in de gemeente Steenbergen.

(Gelezen door 1 op de 31 Limburgers)
Foto uploaden Reageer Print TwitThis NuJIJ MSNReporter Facebook LinkedIn del.icio.us Digg Google MySpace
Gerelateerde berichten
Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst.


Meest gelezen

Laatste Nieuws