GELEEN - De politie heeft opnieuw aanhoudingen verricht in het rechercheonderzoek naar een schietincident aan de Beatrixlaan in Geleen dat in de nacht van 7 op 8 februari 2017 plaats vond. Daarbij kwam een 29-jarige ....
Lees meer >>
EINIGHAUSEN - Op zaterdag 4 februari wordt een bejaarde man in zijn woning aan de Everstraat in Einighausen overvallen.

Hij is door een donkergetinte man met een wapen bedreigd, die geld eiste. De overvaller verliet ....

Lees meer >>
EINIGHAUSEN - Het landelijke opsporingsprogramma Opsporing Verzocht besteedt op dinsdag 21 maart aandacht aan een gewapende woningoverval in Einighausen.

Op zaterdagavond 4 februari wordt een hoogbejaarde man in zijn ....

Lees meer >>
GELEEN - In het onderzoek naar het misdrijf in Geleen is dinsdagochtend een verdachte aangehouden. Het gaat om man van 24 jaar uit Stein.

Misdrijf
In de nacht van dinsdag 7 op woensdag ....

Lees meer >>
SITTARD - De politie heeft woensdagochtend twee mannen aangehouden na doorzoekingen in drie panden in het kader van de wet Wapens en Munitie.

Op basis van eerder verkregen informatie werd er een onderzoek gestart ....

Lees meer >>
GELEEN - In de nacht van dinsdag 7 op woensdag 8 februari wordt in zijn woning aan de Beatrixlaan in Geleen een 29-jarige man neergeschoten.

Ondanks medische hulp is hij daar later aan zijn verwondingen overleden. ....

Lees meer >>
GELEEN - Het landelijke opsporingsprogramma Opsporing Verzocht besteedt dinsdag 14 februari in een kort item aandacht aan het misdrijf in Geleen, waarbij een 29-jarige man in de nacht dinsdag 7 op woensdag 8 februari ....
Lees meer >>
GELEEN - Het slachtoffer dat, in de nacht van dinsdag 7 op woensdag 8 februari, in Geleen bij een geweldsmisdrijf overleed, is neergeschoten. Sectie op het lichaam heeft dit donderdag uitgewezen.

Onduidelijk

Lees meer >>
GELEEN - Wie is de onbekende vrouw die op donderdag 11 februari 2016 bij een supermarkt aan de Markt sigaretten kocht. Het onderzoeksteam dat werkt aan de zaak van een schietincident in maart 2016 op de Aasterbergerweg ....
Lees meer >>
GELEEN - Het onderzoek een misdrijf waarbij een man om het leven kwam is nog in volle gang. Het is nog onduidelijk wat de achtergronden zijn van het misdrijf.

Rond 03.00 uur kreeg de politie melding van twee ....

Lees meer >>
GELEEN - Een man is in de nacht van dinsdag op woensdag overleden na een schietpartij die in zijn woning plaatsvond.

Rond drie uur in die nacht vond er een overval plaats in de woning van het slachtoffer op de ....

Lees meer >>
SITTARD - De politie onderzoekt een ramkraak die in de nacht van zondag op maandag plaatsvond in Sittard. Rond 03.30 uur meldden getuigen dat drie personen met een personenauto de ruit van een winkel aan de Limbrichterstraat ....
Lees meer >>

 [1]  >>
© Peelweb. Alle rechten voorbehouden. Disclaimer | Hosted by Mijndomein.nl