SIMPELVELD - In Simpelveld is vanmorgen een inwoonster op een wel heel eenvoudige manier van haar personenauto af gekomen.

Rond kwart over acht was zij buiten naar haar VW Polo gelopen, is ze ingestapt en heeft ze ....

Lees meer >>
SIMPELVELD - Drie nog onbekende mannen hebben afgelopen nacht bij een snelkraak op de Irmstraat in Simpelveld een onbekende hoeveelheid tabaksartikelen buitgemaakt.

Rond 03:50 uur hoorden buurtbewoners het geluid ....

Lees meer >>
SIMPELVELD - Zondagavond is een friture aan het Oranjeplein overvallen door een man die zijn gezicht bedekt had. Op het moment van de overval waren er enkele klanten en meerdere medewerkers in de zaak aanwezig.

Een ....

Lees meer >>
SIMPELVELD - Een nog onbekende man is in de nacht van zaterdag op zondag aangereden op de snelweg A76 ter hoogte van Simpelveld en ter plekke overleden. Het ongeval gebeurde rond 04.30 uur.

Hulpdiensten ....

Lees meer >>
SIMPELVELD - Twee personen hebben donderdagavond gepoogd een woning te overvallen aan de Bulkemstraat in Simpelveld.

Aan het begin van de avond werd er aangebeld bij de woning. De 70-jarige bewoonster opende de ....

Lees meer >>
SIMPELVELD - De politie stelt een nader onderzoek in nadat woensdagochtend rond 08.00 uur op het Oranjeplein een 60-jarige broodbezorger van zijn blauwe VW Transporter (16VPV6) werd beroofd.

Een nog ....

Lees meer >>
SIMPELVELD - Een 73-jarige man uit Bocholtz (gem Simpelveld) brak zaterdagochtend 1 november zijn enkel bij een aanrijding met zijn motor.

Hij reed samen met een vriend op hun motoren vanaf Duitsland de Molenstraat ....

Lees meer >>
BOCHOLTZ - De politie heeft donderdagmorgen een inval gedaan in een loods aan de Bocholtzerweg. In de loods werden vier zitmaaiers en ruim 30 stuks groot tuingereedschap, zoals motormaaiers en elektische snoeischaren, ....
Lees meer >>
SIMPELVELD - Op het Oranjeplein in Simpelveld vond zondagavond een aanrijding plaats tussen een auto en een fietser. De fietser is met ernstig hoofdletsel overgebracht naar het AZM in Maastricht. De automobilist verliet ....
Lees meer >>
SIMPELVELD - De politie heeft dinsdag 29 april een 31-jarige man staande gehouden na een achtervolging door een motoragent. De man werd bij een snelheidscontrole geklokt met 135 km/u terwijl 80 km/u de toegestane snelheid ....
Lees meer >>
SIMPELVELD - Een 23-jarige vrouw uit Heerlen heeft zich zaterdagavond bij de politie gemeld, nadat zij eerder op die dag betrokken was bij een verkeersongeval.

Zaterdagmiddag rond 15.30 uur was er een eenzijdige ....

Lees meer >>
SIMPELVELD - De politie zoekt een jongen en meisje die zaterdagmiddag rond 15.30 uur na een eenzijdige aanrijding hun auto hebben verlaten en zijn vertrokken.

Het tweetal reed in een auto over de N281 vanuit de ....

Lees meer >>

 [1]  >>

Meest gelezen

Laatste Nieuws