Van Beers waarnemend burgemeester Roermond

Door NEWWORLD, zondag 22 januari 2012 00:23
Van Beers waarnemend burgemeester Roermond
ROERMOND - De Gouverneur, Theo Bovens, heeft de heer H.M.J.M. van Beers met ingang van 1 februari 2012 aangesteld tot waarnemend burgemeester van de gemeente Roermond. Van Beers is tot aan die datum burgemeester van de gemeente Roermond.

Hare Majesteit de Koningin heeft Van Beers op zijn verzoek met ingang van 1 februari 2012 eervol ontslag verleend als burgemeester van de gemeente Roermond. De Gouverneur heeft zijn besluit om de heer Van Beers aan te stellen tot waarnemend burgemeester genomen na goed overleg met de fractievoorzitters. De Gouverneur heeft besloten dat de benoemingsprocedure voor een nieuwe burgemeester van Roermond wordt opgestart nadat de uitkomsten van het onderzoek naar de vermeende schending van de gedragscode bekend zijn en de behandeling hiervan in de gemeenteraad van Roermond heeft plaatsgevonden. De waarneming van het burgemeestersambt van Roermond zal voortduren tot aan de komst van een nieuwe door de Kroon benoemde burgemeester.

Van Beers is vanaf 2002 burgemeester van Roermond. Daarvoor was hij o.a. burgemeester van Laarbeek. De heer Van Beers is 64 jaar en lid van het CDA.

(Gelezen door 1 op de 22 Limburgers)
Foto uploaden Reageer Print TwitThis NuJIJ MSNReporter Facebook LinkedIn del.icio.us Digg Google MySpace
Gerelateerde berichten
Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst.


Meest gelezen

Laatste Nieuws