Nog meer genodigden niet aanwezig bij sleuteloverdracht Maastricht

Door Bas Kleuskens, zaterdag 18 februari 2012 14:00
Nog meer genodigden niet aanwezig bij sleuteloverdracht Maastricht
MAASTRICHT - In aanvulling op het persbericht dat Minister Melanie Schultz van Haegen, minister Gerd Leers, staatsecretaris Frans Weekers en staatssecretaris Paul de Krom niet aanwezig zijn  bij de symbolische overdracht van de macht aan stadprins prins Han I op zaterdag 18 februari in het Stadhuis van Maastricht, hebben ook de Commissaris van de Koningin in Noord Brabant Wim van de Donk en de gouverneur van Limburg Theo Bovens en Peter van Uhm, Commandant der Strijdkrachten, laten weten aan burgemeester Onno Hoes morgen niet aanwezig te zijn.

Zij geven allen aan het niet gepast te vinden om een feestelijke en ‘humoristische’ bijeenkomst bij te wonen nu Prins Johan Friso, lid van het koningshuis in levensgevaar verkeert na een ernstig ongeval tijdens zijn wintersportvakantie. Het stadsbestuur en stadscarnavalsvereniging De Tempeleers respecteren deze beslissing.
De ‘sleuteloverdracht’ zal daardoor soberder van aard worden, omdat in de gebruikelijke speeches vaak naar de bewindslieden wordt verwezen.

Het stadsbestuur van Maastricht en stadscarnavalsvereniging De Tempeleers leven mee met de Koninklijke familie.
(Gelezen door 1 op de 23 Limburgers)
Foto uploaden Reageer Print TwitThis NuJIJ MSNReporter Facebook LinkedIn del.icio.us Digg Google MySpace
Reacties
albert schreef op 23-02-2012 om 17:37 het volgende:
wat is nu 32 euro per uur voor een taxi, moet kunnen de burgers betalen wel wat meer woz belasting. opgelost !
piet schreef op 23-02-2012 om 17:31 het volgende:
Als onno hoes nu eens deze gasten thuis had opgehaald met de taxi dan had hij nog meer kunnen declareren bij gemeente maastricht.
mick schreef op 21-02-2012 om 23:06 het volgende:
Zijn dat onze vertegenwoordigers / ministers met zo'n laag iq van staatsinrichting. Firso is geen lid van het koninklijk huis en dus is van de regering geen passie meer met hem. Wel wordt de RVD ingeschakeld om hun te beschermen op kosten van ons. Hoe gaat dit verder in deze hollandse banenen republiek.
Jan schreef op 18-02-2012 om 14:40 het volgende:
Natuurlijk leven we met hun mee. Maar Friso is geen lid van het Koningshuis. Dit is hem afgenomen toen hij trouwde met Mabel. En als iemand van welke willekeurige familie in levensgevaar is, blijven deze "hoogwaardigheids bekleders" ook niet thuis.

[1]


Meest gelezen

Laatste Nieuws