Start ENGAGE-project met fotoshoot

Door NEWWORLD, donderdag 29 september 2011 07:36
Start ENGAGE-project met fotoshoot
HEERLEN - Met een fotoshoot start maandag 10 oktober 2011 het ENGAGE-posterproject in Heerlen, een klimaatbewustwordingsproject van de Europese Unie en de gemeente Heerlen. Met een grote postercampagne wil ENGAGE mensen, bedrijven en instellingen warm maken voor een milieubewuste, duurzame levensstijl. Iedereen mag model staan op een poster met zijn of haar bijdrage aan het klimaat.

Twaalf steden in Europa doen mee aan ENGAGE, waaronder Heidelberg, Leicester, Helsinki, Pamplona en Luik. Heerlen neemt namens Nederland deel aan het project. De campagne in Heerlen houdt in dat we meer dan 200 posters maken die een voorbeeld zijn voor duurzaam leven. In de komende twee jaar worden de posters getoond in gemeentelijke uitgaven, op verschillende plekken in Heerlen en op de site www.citiesengage.eu. De meeste foto’s worden gemaakt door derdejaarsstudenten van de opleiding Kunst, Media en Techniek van het Arcus-college in Heerlen.

Deelnemen
Iedereen is welkom op een van de vijf fotoshoots die wij organiseren in de komende tijd. Maandag 10 oktober is de eerste fotoshoot, van 13.00 tot 15.00 uur op het Pancratiusplein. Mensen die graag meedoen maar niet kunnen komen, kunnen ook contact met ons zoeken via samenduurzaam@heerlen.nl of telefonisch: 045-5605040.

(Gelezen door 1 op de 44 Limburgers)
Foto uploaden Reageer Print TwitThis NuJIJ MSNReporter Facebook LinkedIn del.icio.us Digg Google MySpace
Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst.


Meest gelezen

Laatste Nieuws