HEERLEN - Naar aanleiding van een melding dat er donderdagochtend bloed is aangetroffen op het perron van het station bij de Woonboulevard, is de politie een onderzoek gestart.

Medewerkers van de Forensische Opsporing ....

Lees meer >>
HEERLEN - Naar aanleiding van een melding dat er donderdagochtend bloed is aangetroffen op het perron van het station bij de Woonboulevard, is de politie een gestart.

Medewerkers van de Forensische Opsporing hebben ....

Lees meer >>
HEERLEN - Na een melding dat jongeren zondagmiddag een brandje stichtten in een plantenbak zag een agent twee jongens lopen die voldeden aan het signalement. De agent wilde de jongeren aanspreken op hun gedrag en ....
Lees meer >>
HEERLEN - De politie is op zoek naar twee verdachten van een mishandeling. In de vroege ochtend van vrijdag 3 maart 2017 kwam een vrouw met haar snorfiets op de Honingmannstraat in Heerlen onverwachts ten val. ....
Lees meer >>
HEERLEN - Vanmorgen kort na vier uur raakte een aan het Ammonieterf in Heerlen geparkeerde personenauto zwaar beschadigd door een onbekend explosief. Enkele andere geparkeerde voertuigen raakten eveneens beschadigd ....
Lees meer >>
HEERLEN - Een melding van een alerte getuige is dinsdagmiddag cruciaal geweest om een 31-jarige man aan te houden op verdenking van auto inbraak. De politie is op zoek naar meer mogelijke slachtoffers en getuigen.

De ....

Lees meer >>
HEERLEN - De politiebureaus van Heerlen en Hoensbroek hebben vanaf maandag 3 april andere openingstijden. Met deze veranderingen wordt het mogelijk om vaker en meer politie op straat aanwezig te hebben en nog meer ....
Lees meer >>
HOENSBROEK - Dinsdagnacht hebben onbekenden even voor 03.00 uur een ramkraak gepleegd op een winkelbedrijf aan de Stanleystraat in Hoensbroek.

Met een in Duitsland gestolen auto reden zij dwars door de pui van de ....

Lees meer >>
HEERLEN - Een 17-jarige scooterrijder uit Heerlen is zondag ernstig gewond geraakt bij een verkeersongeval met een auto op de Kasteellaan.

Rond 10.45 uur kwamen de auto en scooter met elkaar in botsing. De hulp ....

Lees meer >>
HEERLEN - De politie zoekt getuigen van een straatroof zondagochtend waarbij het slachtoffer door meerdere verdachten werd mishandeld en beroofd.

Rond 06.15 uur kreeg de politie melding van meerdere verdachten ....

Lees meer >>
HOENSBROEK - Het politiebureau in Hoensbroek aan de Kouvenderstraat is woensdagmiddag ontruimd, nadat iemand twee handgranaten bij de balie had afgegeven.

De handgranaten waren gevonden bij opruimwerkzaamheden op ....

Lees meer >>
HEERLEN - Een 17-jarige jongen uit Landgraaf is donderdagochtend aangehouden voor een aantal verkeersovertredingen in Heerlen.

Rond 4.15 kwam er bij de politie een melding binnen dat er een auto tegen een geparkeerde ....

Lees meer >>

 [1]  >>

Meest gelezen

Laatste Nieuws