Majoor waarnemend burgemeester van de gemeente Bergen

Door NEWWORLD, dinsdag 27 september 2011 07:22
Majoor waarnemend burgemeester van de gemeente Bergen
BERGEN - De Gouverneur, de heer Leon Frissen, heeft de heer drs. C.J.J.S. Majoor met ingang van 1 oktober 2011 aangesteld tot waarnemend burgemeester van de gemeente Bergen. Majoor is voormalig burgemeester van de gemeenten Weert en Meerssen geweest en heeft in 2006 het burgemeestersambt in de gemeente Eijsden waargenomen.

Het besluit is genomen in goed overleg met de fractievoorzitters van de gemeenteraad van Bergen. De waarneming door de heer Majoor zal voortduren tot aan de komst van een nieuwe door de Kroon benoemde burgemeester. Hare Majesteit de Koningin heeft de huidige burgemeester van de gemeente Bergen, de heer C.W.H.M. Klaverdijk, met ingang van 1 oktober 2011 eervol ontslag verleend vanwege het bereiken van de pensioengerechtigde leeftijd. De benoemingsprocedure voor een nieuwe burgemeester van de gemeente Bergen zal binnenkort worden opgestart. Naar verwachting zal de nieuwe burgemeester zijn werkzaamheden in de loop van de eerste helft van 2012 kunnen oppakken.

De heer drs. C.J.J.S. Majoor was van 1999 tot 2004 burgemeester van de gemeente Weert. Vanaf 1988 was hij burgemeester van de gemeente Meerssen. In 2006 heeft hij het burgemeestersambt in de gemeente Eijsden waargenomen. Majoor is 68 jaar.

(Gelezen door 1 op de 42 Limburgers)
Foto uploaden Reageer Print TwitThis NuJIJ MSNReporter Facebook LinkedIn del.icio.us Digg Google MySpace
Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst.


Meest gelezen

Laatste Nieuws