Persoon gewond bij vermoedelijk steekincident

Door Peelweb, vrijdag 27 maart 2015 08:36
Persoon gewond bij vermoedelijk steekincident
WELL - De politie heeft donderdagmiddag rond 16.25 uur een melding gekregen van een getuige die aangaf dat een man bloedend werd aangetroffen ter hoogte van de Rijksweg. Hij is vermoedelijk door een steekwapen gewond geraakt.

Het slachtoffer is door een getuige die op de Rijksweg reed opgepikt en de politie werd gealarmeerd. Op dit moment is het onbekend ter hoogte van welke locatie het slachtoffer gewond is geraakt. Er zou sprake van meerdere verdachten, waarvan er inmiddels twee zijn aangehouden in een bosgebied in Well. Leeftijden en woonplaats zijn niet bekend.

De melding donderdagmiddag richting de politie ging over een schietpartij bij het tankstation in de buurt van de Rijksweg, maar op dit moment zou daar dus geen sprake van zijn. De gewonde man is overgedragen aan de ambulancedienst. Ter plaatse is een onderzoek opgestart. Een deel van de Rijksweg in Well is hiervoor afgesloten voor doorgaand verkeer. Een politieheli wordt op dit moment ook ingezet in het kader van het onderzoek.

(Gelezen door 1 op de 62 Limburgers)
Foto uploaden Reageer Print TwitThis NuJIJ MSNReporter Facebook LinkedIn del.icio.us Digg Google MySpace
Gerelateerde berichten
Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst.


Meest gelezen

Laatste Nieuws