Gewonde en verdachten steekpartij kenden elkaar

Door Peelweb, zondag 12 maart 2017 18:02
Gewonde en verdachten steekpartij kenden elkaar
VENLO - De politie is voor haar onderzoek naar het steekincident donderdagavond op de Klokkengietersstraat op zoek naar getuigen. Rond 20.30 uur werd een 42-jarige man uit Venlo ernstig gewond aangetroffen op de Bisschop Schrijnenstraat. Mede dankzij de melding van een getuige konden snel na het incident twee verdachten worden aangehouden. Het betrof een 24-jarige man en een 19-jarige vrouw, beiden uit Venlo.

Het slachtoffer is per ambulance overgebracht naar het ziekenhuis waar hij is opgenomen. De 24-jarige verdachte werd ook naar het ziekenhuis gebracht voor een medische check. Hij kon na het onderzoek het ziekenhuis verlaten en werd door de politie overgebracht naar het politiebureau.

Oproep aan getuigen om zich te melden

De politie is donderdagavond een onderzoek gestart op zowel de Klokkengietersstraat als de Bisschop Schrijnenstraat. Hieruit is gebleken dat de verdachten en het slachtoffer elkaar kenden. De politie is een onderzoek in de wijk gestart om zoveel mogelijk informatie te verzamelen bij buurtbewoners. Zij is op zoek naar getuigen om de exacte toedracht duidelijk te krijgen. Getuigen kunnen contact opnemen met de politie via het algemeen telefoonnummer 0900-8844. Ook kan geheel anoniem een melding worden gedaan bij 0800-7000.

 

 

(Gelezen door 1 op de 301 Limburgers)
Foto uploaden Reageer Print TwitThis NuJIJ MSNReporter Facebook LinkedIn del.icio.us Digg Google MySpace
Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst.

© Peelweb. Alle rechten voorbehouden. Disclaimer | Hosted by Mijndomein.nl