Overval bejaard echtpaar: getuigenoproep

Door Peelweb, dinsdag 25 oktober 2016 20:02
Overval bejaard echtpaar: getuigenoproep
VALKENBURG - De recherche heeft na onderzoek het tijdstip vastgesteld waarop de overval op een bejaard echtpaar aan de Beekstraat gepleegd moet zijn. De daders zijn vermoedelijk rond 2.00 uur de woning binnengedrongen. De politie vermoedt dat de overvallers hun vluchtauto in de buurt hebben geparkeerd en dat ze vervolgens naar de afgelegen boerderij zijn gelopen.

Getuigen die afgelopen vrijdag tussen 1.00 uur en 2.30 iets verdachts hebben op de verbindingsweg tussen Valkenburg en Schimmert worden dringend verzocht om contact op te nemen met de recherche. Mogelijk hebben zij belangrijke informatie die het onderzoeksteam verder kan helpen in het onderzoek.

Bij de overval werden de bejaarde bewoners geslagen en vastgebonden. Een familielid ontdekte de overval rond 08:00 uur. Toen deze vervolgens de woning binnen ging trof hij het bejaard echtpaar gekneveld en liggend op de vloer aan. De man (88) bleek onderkoeld te zijn maar hoefde niet naar het ziekenhuis. De vrouw (85) werd met enkele breuken en blauwe plekken overgebracht ziekenhuis. Zij mocht het ziekenhuis zaterdag na behandeling weer verlaten. De hele woning bleek te zijn doorzocht. Of en wat er is buitgemaakt laat de politie vanwege onderzoeksbelang nog in het midden.

(Gelezen door 1 op de 194 Limburgers)
Foto uploaden Reageer Print TwitThis NuJIJ MSNReporter Facebook LinkedIn del.icio.us Digg Google MySpace
Gerelateerde berichten
Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst.


Meest gelezen

Laatste Nieuws