Opnieuw zoekactie visvijver in onderzoek Andy de Heus

Door Peelweb, dinsdag 17 mei 2016 11:02
Opnieuw zoekactie visvijver in onderzoek Andy de Heus
STEVENSWEERT - Met een politieboot voorzien van specialistische apparatuur, duikers en speurhonden zal er vandaag door de politie opnieuw onderzoek worden gedaan bij een visvijver aan de Brandt. De omgeving is afgezet voor het publiek en de verwachting is dat de actie tot aan het begin van de avond gaat duren.

Half februari werd bij eerdere tweedaagse politieactie op dezelfde locatie, het lichaam van de vermiste Andy de Heus aangetroffen. Dit bracht het onderzoek destijds in een stroomversnelling, waarna toen door het onderzoeksteam en de Officier van Justitie is besloten om prioriteit te geven aan het nader onderzoek en analyseren van het lichaam en de wijze van overlijden.

In de afgelopen maanden is deze informatie op technisch en tactisch vlak door het rechercheteam verwerkt. Dit is nu aanleiding om een aantal gemarkeerde locaties in het zoekgebied opnieuw nadrukkelijk onder de loep te nemen. Dit levert mogelijk informatie of sporen op die relevant kunnen zijn voor het oplossen van deze zaak.

(Gelezen door 1 op de 209 Limburgers)
Foto uploaden Reageer Print TwitThis NuJIJ MSNReporter Facebook LinkedIn del.icio.us Digg Google MySpace
Gerelateerde berichten
Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst.


Meest gelezen

Laatste Nieuws