Politie zoekt getuigen woning inbraak door vier daders

Door Peelweb, donderdag 15 december 2016 11:02
Politie zoekt getuigen woning inbraak door vier daders
SCHINVELD - Woensdagmiddag probeerden vier jongemannen in te breken in een woning aan het Wilhelminaplein. Hun gedrag viel een getuige op die het viertal aansprak. Vervolgens vluchtten ze op twee scooters.

Rond 15:00 uur zag een voorbijganger dat er vier jongens opvallend bij een woning stonden. Ze droegen allemaal mutsen en sjaals waarmee ze hun gezichten bedekten. Er stonden twee scooters bij waarvan de kentekenplaten ontbraken. De getuige sprak het viertal aan waarop ze uiteindelijk met de twee scooters vluchtten. Inmiddels was de voordeur van de woning vernield.

Getuigenoproep
De politie is op zoek naar mensen die meer informatie over deze poging tot inbraak hebben. De daders vluchtten op de scooters. Eťn scooter met twee opzittenden reed weg in de richting van de Beekstraat, de andere in de richting van het Esso station. Heeft u informatie over de mogelijke vluchtroute of andere informatie die de politie kan helpen deze zaak op te lossen bel dan 0900 ? 8844 of gebruik het tipformulier. Anoniem bellen kan ook via M. 0800 ? 7000. 

(Gelezen door 1 op de 213 Limburgers)
Foto uploaden Reageer Print TwitThis NuJIJ MSNReporter Facebook LinkedIn del.icio.us Digg Google MySpace
Gerelateerde berichten
Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst.


Meest gelezen

Laatste Nieuws