Twee mannen aangehouden na mogelijk inrijden op voetgangers

Door Peelweb, maandag 13 juni 2016 14:02
Twee mannen aangehouden na mogelijk  inrijden op voetgangers
REUVER - Afgelopen nacht heeft de politie twee mannen aangehouden. Ze worden ervan verdacht twee andere mannen te hebben willen aanrijden op de stoep op de St. Jozefweg. Niemand raakte gewond.

Rond 03:00 uur liepen twee jongens uit Reuver over de St. Jozefweg. Ineens zagen ze dat een automobilist met zijn auto de stoep op reed, in hun richting. Ze gaven aan net weg te kunnen springen waardoor een aanrijding werd voorkomen. De politie vond de auto even later terug op de Sportlaan. De bijrijder bleef zitten en werd daar aangehouden, de bestuurder rende er vandoor. Hierbij wilde hij over een hek klimmen, wat mislukte. De agent die hem achtervolgde  werd door de verdachte geslagen. Uiteindelijk lukte het om ? met hulp van een tweede agent- de verdachte na veel verzet aan te houden.

Op het politiebureau werd een kleine hoeveelheid coca´ne aangetroffen bij de verdachte bestuurder. In de auto werden nog spullen aangetroffen die voor dealactiviteiten kunnen worden gebruikt, zoals een weegschaal.

De bestuurder is 30 jaar en afkomstig uit de gemeente Eemsmond. De bijrijder is 37 jaar en komt uit Reuver.  De politie heeft een buurtonderzoek gehouden. Het resultaat hiervan wordt meegenomen in het onderzoek. De bestuurder bleek coca´ne te hebben gebruikt.
 

(Gelezen door 1 op de 115 Limburgers)
Foto uploaden Reageer Print TwitThis NuJIJ MSNReporter Facebook LinkedIn del.icio.us Digg Google MySpace
Gerelateerde berichten
Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst.


Meest gelezen

Laatste Nieuws