Drugslab aangetroffen in zeecontainers

Door Peelweb, woensdag 20 juli 2016 19:02
Drugslab aangetroffen in zeecontainers
OSPEL - In zeecontainers op een perceel bij een woonhuis aan de Broenenhoup in Ospel is een drugslab aangetroffen. Het lab is niet in werking.

Experts van LFO (Landelijke Faciliteit Ontmanteling), die op verzoek van de politie en brandweer onderzoek doen, troffen het lab aan.
Er bevond zich grote hoeveelheid grondstoffen voor de productie van synthetische drugs in de zeecontainers. Over hoeveelheden is op dit moment nog niets te zeggen. Ook is nog niet bekend of het lab recent nog in werking is geweest. LFO spreekt van een middelgroot drugslab.
De grond rondom de zeecontainers is vervuild en zal verwijderd moeten worden.

LFO zal woensdagavond nog starten met inventarisatie en voorbereidende werkzaamheden voor de ontmanteling van het drugslab. Dit zal donderdag in de loop van de ochtend verder gaan. Dan zullen de spullen ook afgevoerd worden.
Er is geen gevaar voor de directe omgeving. Het terrein is afgezet en zal vannacht bewaakt worden.

 

NB: Er zal vandaag geen nieuwe informatie meer volgen. Hoe laat de spullen van het ontmantelde drugslab afgevoerd worden is nog niet bekend. Dit zal donderdag via de gebruikelijke politiekanalen tijdig bekend gemaakt worden. Dan zal ook een woordvoerder ter plaatse zijn.) 

(Gelezen door 1 op de 150 Limburgers)
Foto uploaden Reageer Print TwitThis NuJIJ MSNReporter Facebook LinkedIn del.icio.us Digg Google MySpace
Gerelateerde berichten
Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst.


Meest gelezen

Laatste Nieuws