Zoekactie ivm vermissing Henk Vierwind

Door NEWWORLD, dinsdag 28 januari 2014 07:24
Zoekactie ivm vermissing Henk Vierwind
NEDERWEERT - Maandag heeft er in een woning en op het erf aan de Mildert in Nederweert een onderzoek plaats in verband met de vermissing van de 50-jarige Henk Vierwind uit die plaats. Uit het rechercheonderzoek is gebleken, dat Vierwind op de bewuste vrijdag 6 december een afspraak op de Mildert had.

Op die dag werd zijn auto rond 14.30 uur in het Belgische Rotem aangetroffen. Uit onderzoek is gebleken dat de auto er al een dag eerder stond dan werd aangenomen en eerder is bericht.

De Belgische politie heeft diverse getuigen gesproken en daaruit is gebleken, dat zij de auto op vrijdagmiddag al op de bewuste parkeerplaats hebben zien staan. Verder is er door de Belgische politie onder meer met speurhonden in de directe omgeving gezocht naar de vermiste Vierwind.

(Gelezen door 1 op de 8 Limburgers)
Foto uploaden Reageer Print TwitThis NuJIJ MSNReporter Facebook LinkedIn del.icio.us Digg Google MySpace
Gerelateerde berichten
Reacties
Nkleijer. schreef op 17-10-2014 om 17:39 het volgende:
Ik ben de moeder van Henk Vierwind ,nu heb ik gehoord via via dat er een stuk in de krant heeft gestaan,dat het onder zoek gestaakt is klopt dat . dit is een schreeuw uit een moeder hart . Kan u mij aub antwoord geven dank u
Moeder Henk Vierwind homepage schreef op 17-04-2014 om 10:33 het volgende:
Al zoveel berichtjes gestuurd ,nooit wat gehoord Ook gevraagd om foto die gemaakt is bij cafe de Vossen Nederweerd De politie zijn naam is Horstink die zou zijn best doen om die te krijgen Ik heb niets van hem aub We wachten al vier en halve maand Ik ben ten einde raad twee kinderen in zeven maanden een beetje te veel

[1]


Meest gelezen

Laatste Nieuws