Arrestaties na poging inbraak winkel

Door NEWWORLD, zaterdag 15 november 2014 01:23
Arrestaties na poging inbraak winkel
MELICK - De politie hield vrijdagochtend 14 november, na een achtervolging, in Herten twee mannen aan op verdenking van een poging inbraak in een winkel in Melick.

De politie kreeg vrijdag in de vroege ochtend een melding van een getuige van een mogelijke inbraak bij een winkel aan de Markt in Melick. De daders zouden inmiddels gevlucht zijn in een auto. Gewaarschuwde agenten namen poolshoogte en zagen uit de richting van de Heinsbergerweg in Melick een auto aan komen rijden die aan het opgegeven signalement voldeed. Hierop zetten de agenten de achtervolging in.

De auto reed via de N293 de snelweg A73 op richting Maastricht en nam direct weer de afslag Linne/Herten. De bestuurder negeerde het stopteken van de politie. In Herten sprong een bijrijder uit de auto en vluchtte. Kort daarna kon de auto op de Charles de Gaullestraat in Herten klem gereden worden. De bestuurder, een 24-jarige man uit Arnhem, en zijn 26-jarige bijrijder uit Weert zijn om 3.55 uur aangehouden. De auto waarin ze reden is in beslag genomen. In de omgeving is vanochtend nog gezocht naar de gevluchte verdachte, maar deze werd niet meer aangetroffen. De winkel in Melick liep braakschade op bij de toegangsdeur. Het tweetal zit vast voor verder onderzoek.

(Gelezen door 1 op de 114 Limburgers)
Foto uploaden Reageer Print TwitThis NuJIJ MSNReporter Facebook LinkedIn del.icio.us Digg Google MySpace
Gerelateerde berichten
Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst.


Meest gelezen

Laatste Nieuws