Opnieuw aanhouding in onderzoek mishandeling

Door Peelweb, zondag 12 maart 2017 18:02
Opnieuw aanhouding in onderzoek mishandeling
MAASTRICHT - De politie heeft dinsdagochtend een 22-jarige man uit Maastricht aangehouden op verdenking van betrokkenheid bij een zware mishandeling op zaterdag 25 februari jongst leden.

Naar aanleiding van het lopende onderzoek kwam de verdachte in beeld en kon vandaag door agenten in zijn woning worden aangehouden. Het slachtoffer werd op die betreffende zaterdag rond 06.00 uur door een groep personen mishandeld. Het slachtoffer liep daarbij onder meer letsel aan zijn hoofd op. Kort na de mishandeling hield de politie twee mannen en een vrouw aan. Zij variŽren in leeftijd van 27 tot 30 jaar. De vrouw is inmiddels invrijheid gesteld. Op woensdag 1 maart 2017 werd een derde verdachte aangehouden.

Gisteren deed de politie nogmaals een oproep richting publiek voor getuigen. Deze oproep blijft van kracht mochten burgers informatie kan hebben die relevant kan zijn voor het onderzoek. Getuigen kunnen contact met de politie opnemen via 0900 - 88 44. Anoniem informatie doorgeven kan ook via Stichting M, telefonisch te bereiken op 0800 - 7000.

(Gelezen door 1 op de 247 Limburgers)
Foto uploaden Reageer Print TwitThis NuJIJ MSNReporter Facebook LinkedIn del.icio.us Digg Google MySpace
Gerelateerde berichten
Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst.

© Peelweb. Alle rechten voorbehouden. Disclaimer | Hosted by Mijndomein.nl