Motorrijder overleden bij ongeval

Door Peelweb, zondag 30 oktober 2016 17:02
Motorrijder overleden bij ongeval
MAASBRACHT - Een motorrijder is zondagmiddag overleden nadat hij frontaal op een auto is gereden die nog door onbekende oorzaak op de linkerweghelft terecht kwam. De bestuurder van de auto raakte gewond en is naar het ziekenhuis overgebracht.

Een mannelijke bestuurder reed richting Roermond, komende vanuit Echt, op de Rijksweg ter hoogte van Maasbracht. Door nog onbekende oorzaak kwam de man met zijn auto op de linkerweghelft terecht. Een automobilist kon de man ontwijken en reed de berm in. De motorrijder die achter de uitwijkende automobilist reed kon de auto niet ontwijken, en er ontstond een frontale aanrijding. De motorrijder reed in de richting van Echt, komende uit Roermond. De mannelijke bestuurder van de motor overleed ter plekke aan zijn verwondingen. De bestuurder van de personenauto is naar het ziekenhuis gebracht. 

De politie onderzoekt hoe het ongeval heeft kunnen gebeuren. Onder andere Verkeersongevallenanalyse is ter plekke om onderzoek te doen. Getuigen van het ongeval worden verzocht zich te melden bij de politie via 09008844. Identiteitsgegevens worden bekend gemaakt nadat familieleden in kennis zijn gesteld.

(Gelezen door 1 op de 116 Limburgers)
Foto uploaden Reageer Print TwitThis NuJIJ MSNReporter Facebook LinkedIn del.icio.us Digg Google MySpace
Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst.


Meest gelezen

Laatste Nieuws