Drie aanhoudingen na melding brandstichting

Door Peelweb, maandag 10 april 2017 16:02
Drie aanhoudingen na melding brandstichting
HEERLEN - Na een melding dat jongeren zondagmiddag een brandje stichtten in een plantenbak zag een agent twee jongens lopen die voldeden aan het signalement. De agent wilde de jongeren aanspreken op hun gedrag en vroeg om legitimatie. De jongens werkten niet mee met een aanhouding als gevolg. Een vrouw die zich mengde in de situatie en de agent bedreigde, werd eveneens aangehouden.

Rond 14.00 uur kreeg de politie de melding van brandstichting en baldadigheid in de Corneliuslaan in Heerlen. Een agent zag twee jongens in de nabijgelegen Lucasstraat lopen die voldeden aan het signalement. Hij wilde de jongens controleren en aanspreken op hun gedrag. De jongens werkten niet mee aan dit verzoek. Ze konden zich niet legitimeren en werden aangehouden. Het tweetal verzette zich tijdens de aanhouding.

Een 37-jarige vrouw uit Heerlen kwam tijdens de aanhouding naar de agenten en de jongeren toe. Ze probeerde de aanhouding te voorkomen en ze bedreigde de politie. De vrouw is daarop eveneens aangehouden en overgebracht naar het politiebureau. Beide jongens, een 16-jarige jongen uit Hoensbroek en een 17-jarige jongen uit Heerlen, zijn zondagavond na verhoor in vrijheid gesteld. De vrouw is in verzekering gesteld.

BVH 2017057731

 

 

(Gelezen door 1 op de 238 Limburgers)
Foto uploaden Reageer Print TwitThis NuJIJ MSNReporter Facebook LinkedIn del.icio.us Digg Google MySpace
Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst.


Meest gelezen

Laatste Nieuws