Opnieuw aanhouding verdachten schietincident Geleen

Door Peelweb, woensdag 22 maart 2017 14:02
Opnieuw aanhouding verdachten schietincident Geleen
GELEEN - De politie heeft opnieuw aanhoudingen verricht in het rechercheonderzoek naar een schietincident aan de Beatrixlaan in Geleen dat in de nacht van 7 op 8 februari 2017 plaats vond. Daarbij kwam een 29-jarige inwoner van Geleen om het leven. De gisteren aangehouden verdachten zijn een 28-jarige man uit Maastricht en een 29-jarige man uit Heerlen.

Eerder werd al een 24-jarige man uit Stein aangehouden op verdenking van betrokkenheid bij dit misdrijf. Hij zit in voorlopige hechtenis. Nader onderzoek en verhoor moet meer duidelijkheid geven over de achtergronden van dit dodelijk incident. Het rechercheonderzoek is nog in volle gang. Aanwijzingen in het lopende onderzoek brachten het rechercheteam op het spoor van de aangehouden verdachten. Zij zullen in de komende dagen worden verhoord over de zaak.

Nachtelijk schietincident
In de nacht van dinsdag 7 op woensdag 8 februari werd het slachtoffer in zijn woning aan de Beatrixlaan neergeschoten. Hij raakte daarbij zwaargewond en is ondanks medische hulp van de toegesnelde hulpdiensten ter plaatse overleden aan zijn verwondingen.

Politieonderzoek
In en rondom de woning werd door onderzoekers van Forensische Opsporing technisch onderzoek verricht en agenten hielden een buurtonderzoek. Daarnaast werd ook via het landelijke televisieprogramma Opsporing Verzocht een oproep gedaan richting het publiek om tips en informatie te delen met de politie.

Tips blijven welkom!
Hebt u informatie die mogelijk relevant kan zijn voor het onderzoek dan is het nog steeds mogelijk om die door te geven. Dit kan via de opsporingstiplijn 0800 ? 60 70 maar natuurlijk ook via M (Meld Misdaad Anoniem) 0800 - 7000.

 

 

(Gelezen door 1 op de 231 Limburgers)
Foto uploaden Reageer Print TwitThis NuJIJ MSNReporter Facebook LinkedIn del.icio.us Digg Google MySpace
Gerelateerde berichten
Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst.


Meest gelezen

Laatste Nieuws