Opsporing Verzocht: Gewapende overval juwelier Dritty Diepstraat

Door NEWWORLD, woensdag 30 juli 2014 07:20
Opsporing Verzocht: Gewapende overval juwelier Dritty Diepstraat
EIJSDEN - In de uitzending van Opsporing Verzocht aandacht voor de neergeschoten Randy Martis (41) in Den Haag, een gewelddadige beroving van een bejaard echtpaar in Zwolle en een (gewapende) overval op een juwelier in Eijsden (L), een goudsmid in Bergen op Zoom, een coffeeshopeigenaar in Rotterdam, supermarkt Emté in Breda en Holland Casino in Valkenburg. Een van de daders komt goed in beeld wanneer hij zonder vermomming aanbelt. Op dinsdag 15 april 2014 iets voor 12.00 uur wordt juwelier Dritty aan de Diepstraat in Eijsden, vlakbij Maastricht en de Belgische grens, overvallen.

Om binnen te komen, moest een van de overvallers eerst zonder vermomming aanbellen. Binnen trekt hij meteen een vuurwapen en vlak daarna rennen twee handlangers vermomd naar binnen. Ze slaan meteen de vitrines stuk en lopen amper twee minuten later de juwelier weer uit.

BMW
Na de overval vlucht het drietal met de gestolen sieraden in een grijze BMW. In Oupeye in België laten ze de BMW achter en steken hem daar in brand. Dat is amper 5 kilometer van Eijsden vandaan.

Dader
In die paar seconden voor de deur is één van de overvallers duidelijk te zien. Hij is lichtgetint, tenger, heeft opvallend opgeschoren haar met een soort hanenkam, vrij hoge dikke wenkbrauwen, een snorretje en sikje.

Uitzending
De herhaling is 30 juli rond 12.25 uur op Ned2.

(Gelezen door 1 op de 64 Limburgers)
Foto uploaden Reageer Print TwitThis NuJIJ MSNReporter Facebook LinkedIn del.icio.us Digg Google MySpace
Gerelateerde berichten
Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst.


Meest gelezen

Laatste Nieuws