Onderzoek in woning Blitterswijck afgerond

Door Peelweb, dinsdag 07 maart 2017 13:02
Onderzoek in woning Blitterswijck afgerond
BLITTERSWIJCK - Het politieonderzoek in de woning aan de Jan Franssenstraat is afgerond. Dit bestond onder andere uit forensisch onderzoek. De weg bij de woning is vrijgegeven voor verkeer, en de politie zet het onderzoek naar de dood van een 50-jarige man uit Blitterswijck voort.

In en rondom de woning is vrijdag 3 maart tot en met maandag 6 maart onderzoek verricht. De woning is inmiddels weer overgedragen aan de nabestaanden.

Sectie op lichaam
Maandag is er sectie op het lichaam van de 50-jarige man verricht. In het kader van het lopende politieonderzoek kan over de uitslag van deze sectie en doodsoorzaak geen uitspraak worden gedaan. Er wordt rekening gehouden met een misdrijf, maar ook een andere toedracht is niet uit te sluiten.

Getuigenoproep
De politie is specifiek op zoek naar getuigen die in de nacht van donderdag 2 maart op vrijdag 3 maart, of vrijdag 3 maart in de vroege ochtend voor 10.00 uur iets hebben gezien. Alle informatie over zaken die mensen mogelijk hebben gezien in de nabijheid van de woning aan de Jan Franssenstraat is welkom. Tips kunnen worden doorgegeven via 0900-8844 of anoniem via 0800-7000. Informatie kan ook online doorgegeven worden via www.politie.nl/aangifte-of-melding-doen

Ook wijkagent Jan Krouwel is bereikbaar voor het doorgeven van informatie vanuit inwoners uit het dorp. Hij is telefonisch bereikbaar via 0900-8844.

(Gelezen door 1 op de 394 Limburgers)
Foto uploaden Reageer Print TwitThis NuJIJ MSNReporter Facebook LinkedIn del.icio.us Digg Google MySpace
Gerelateerde berichten
Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst.


Meest gelezen© Peelweb. Alle rechten voorbehouden. Disclaimer | Hosted by Mijndomein.nl