Getuigen gezocht voor onderzoek naar ruzie

Door Peelweb, maandag 31 augustus 2015 15:04
Getuigen gezocht voor onderzoek naar ruzie
BEEK - De politie zoekt getuigen die meer informatie hebben over een ruzie tussen enkele personen bij een uitgaansgelegenheid aan de Middelweg op zaterdagmorgen.

Twee partijen kregen rond 5.00 uur een conflict in de uitgaansgelegenheid, waarna er een vechtpartij ontstond. De beveiliging heeft daarbij ingegrepen en de partijen van elkaar gescheiden. Een persoon bedreigde de beveiliging met een mes, hij kon worden overmeesterd en overgedragen aan de politie. Hij werd door de politie aangehouden op verdenking van bedreiging met een mes. Bij het overbrengen naar het politiebureau klaagde de 31-jarige verdachte uit Geleen over pijn aan zijn hoofd. Hij werd voor medische controle naar het ziekenhuis overgebracht onder begeleiding van de politie. Daar bleek dat hij onder meer een gebroken kaak heeft overgehouden aan de vechtpartij. †
De politie heeft de zaak in onderzoek en zoekt getuigen die meer informatie kunnen geven over de aanleiding en verloop van de ruzie. Zij worden verzocht zich te melden via 0900 ? 88 44 †of indien gewenst anoniem via Meld Misdaad Anoniem 0800 ? 7000.
2015162149/2015163002

(Gelezen door 1 op de 126 Limburgers)
Foto uploaden Reageer Print TwitThis NuJIJ MSNReporter Facebook LinkedIn del.icio.us Digg Google MySpace
Gerelateerde berichten
Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst.


Meest gelezen

Laatste Nieuws